Tuesday, November 05, 2013

6 Hadiah Tidak Dituntut :O

Assalamualaikum. Selamat malam. Baca komen ahkak gojes dekat previous entry yang INI, tetiba teringat hal yang sama berlaku dekat diri sendiri. Kira macam pengalaman peribadi.

Awal Ramadhan dulu merupakan cuti semester buat kebanyakan IPTA Malaysia. So, saya ambil kesempatan untuk aktif blogging. Walaupon dah kurang menulis entry ber'ilmu', lebih kepada giveaway dan sponsor kepada blogger lain.


Main pointnya, ketika itu saya sponsor 6 blog untuk giveaway diorang. Hadiah tudung bawal pelbagai 'kaler', tetiba sehingga tamat tempoh tuntutan hadiah, tiada sebarang tuntutan dibuat pemenang.

Antara blog-blog tersebut yang masih saya ingat adalah:

1) Blog Labyrinth *sponsor tudung bawal
2) Blog Ira Syiqin *sponsor tudung bawal
3) Blog Amirah Azman *sponsor tudung bawal
4) Blog Afifah Anuar *sponsor bloglist-sebab masa tu dah 5 blog sedang disponsor
5) Blog Arina Lola *sponsor contact lens-pun tidak dituntut.
6) Blog tak hengat :P

Setakat ni, tudung-tudung bawal yang ada, masih belum bertuan. Jadi koleksi peribadi la gayanya. Nak ambil komitmen untuk jadi sponsor lagi, sekarang macam buzy je, macam tak sempat je. Takut pemenang marah pulak kalau lambat pos barang nanti kan ^^

So, mungkin akan disimpan lagi. Mungkin akan adakan giveaway ke sedikit masa lagi. Berminat jugak ni, macam best je kan tengok blogger famous buat giveaway. Beratus-ratus yang join. Agak-agak kalau blog Impecabble Rambling yang buat entah berapa kerat jelah drop link. huhu.

Okay. Done untuk malam ni. Nak sambung buat assignment yang tergendala sejak petang. Web HTML. Please pray for my last semester.

Thankz everyone sudi singgah. Sudi baca. May Allah Bless YOU <3

Assalamualaikum..





2 comments:

NurShabrina said...

bagi dekat sha lagi bagus :D hahahaha.

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

klu awk buat. sy join.. hehehe

p/s: gud luck yer.. :)