Tuesday, November 05, 2013

5 Hadiah Masih Pending :(

Assalamualaikum. Selamat petang semua. Guruh berdentum petang ni. Tapi, nak jugak update blog walau sedikit.

Back to the main point, macam sedih je kan baca tajuk tu. Sedih ke tak tak tahulah. Tak de rezeki agaknya kan. Bila dapat rezeki menang giveaway happy macam nak melompat-lompat. ye erk ? tipu nyeee.

Sampai ke tarikh ini, 5 NOV 2013, 5 hadiah giveaway masih pending. Masih belum diterima.


1) Kasih Lestari Abadi *giveaway beliau sendiri.
2) Labyrinth *saguhati sempena jadi sponsor giveaway beliau.
3) Nae Wawa *sponsor giveaway Misz Nadea.
4) Syiera Firdaus *sponsor giveaway Jiwa Rosak.
5) Iffah Nadiah *sponsor giveaway Izzati

Okay, tiada tuding jari salah siapa. Mungkin ini bukan rezeki saya. Kepada sponsor yang jujur, terima kasih kerana sponsor walaupun barang tak dapat ke tangan saya. 

Alamat saya gunakan adalah alamat kolej kediaman saya yang mana turut sama digunakan blogger Shadhira. Mungkin bukan rezeki kita kan. Kalau ALLAH kata itu bukan kita punya, walau depan mata pun tak kan pernah jadi milik kita :')

Sekali lagi, terima kasih semua sponsor :) May ALLAH bless you.
Salam Ma'al Hijrah 1435. Moga-moga kita menjadi insan yang leeeeebih baik dari sebelumnya.
Ayuh :')

Terima kasih once again ^^ With smile. Lot of LOVE <3


6 comments:

sha dhira said...

haaa.... kita pun banyak gak yang pending. tak apa lah, tak da rezeki kot.. saya cakap dlm hati..

sahizatul sahimi said...

Kena bertindak sikit. Sha pon pernah kena, relax je g inbox sponsor tu tanya. Alasan lupa, terlepas pandang and so on.
Sahizatul Sahimi

Misz Nadea said...

ermm.. sorry nnt nad akan follow up lagi ea

ArifahLee said...

kadang-kadang sponsor dah pos tapi hadiah still tak sampai-sampai.

AhkakGojes said...

sy pulak masih tunggu yg claim hadiah..tp masih xd smpi kini kira mmg dia tak mahu atau..ntah la...

Eh? Syiera Firdaus said...

sorry ye dik. sis dah pos barang tu. tapi pelik jugak tak sampai. kalau tak sampai rugi la shawl yg dipos. taktau sapa yg terima.