Friday, May 03, 2013

“Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin”

Bismillah :D Assalamualaikum..Jumaat yang barakah inshaAllah. Jumaat yang terakhir buat kerajaan yang ada sekarang ^^, Semoga Allah memberi kemenangan buat pihak yang benar :') 

Tengah hari ni, terasa ingin sangat join this giveaway, (sebenarnya dah lama bookmark) when owner update due date, terus up this entry.. :D Actually and seriously tertarik dengan hadiah yang ada :"D sweet sangat, comel. <3 *bukan senang CikPelangiSenja nak join contest or giveaway or whatever like this. ^^

First of all, apa yang kita biasa tengok, giveaway dengan hadiah-hadiah yang dah terlalu biasa. Lantas, memupuk rasa biasa-biasa saja dalam diri. Tiada yang istimewa. This morning, blogwalking sekejap semata-mata nak cari photo contest, but I found this giveaway..

CANON ! and I'm one of the Canon user :D



Walaupon this hadiah is NOT the real one, it could be one of the photography stuff macam owner dah terangkan dalam entry beliau. It could be a mini sweet collection since kita berada di lapangan BLOGGER ^^, masa ni lah kita nak appreciated something special from our blogger friend. 

For sure, this is really really cool. Saya secara officialnya menjemput CIKPUAN SHADHIRASAN untuk join me for this giveaway *kalau dia tak join lagi laaa :D sebab dia lebih rajin dari saya untuk join whatever giveaway.

Terima kasih kepada pengajur kerana hadiah yang cute ini. Semoga rezeki kamu juga kita semua melimpah-limpah lagi selepas ini.. :D

All the requirement - followed

InshaAllah.

-END-


7 comments:

sha dhira said...

muah..muah... saya doakan kamu berjaya.. saya tengah kesibukan memikirkan business plan. hehe.. business women to be- just for 4days. hehe :)

Nur Atiqah said...

camera betul ke ? huhu ^^ nampak mcm comel2 je :)

Stanza Qalbi said...

gudluck dear ..! >,< comel je canon atas tu .. macam2 colour ade ..

lala yusof said...

hi c-kin akak ada nak bg hadiah spesel, tuntut dlm 3ari je dear, bkn kejam tp kalu xde respon kita nak bagi hadiah kat my blog followers yg lain;-)

emel: lalatulips@gmail.com dengan tajuk HADIAH FOLLOWERS

3 hari saja tau;-)

Eina Sakinah said...

wahhh best Nye.. cantik badge tu :)

AZ Craft Creations said...

Hai..sy ada menerima tempahan kraf felt pada harga yg sangat murah..

http://azcreations11.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/AZ-Craft-Creations/109353639269048

Thanks.. =)

sha dhira said...

anda telah di'tag'
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-ecah-khalili.html
hehe :)